Företags videopresentation

videopresentation

Företags videopresentation blir populärare. Många företag satsar på video för att presentera sig. När Comigo hade visa ideer om sin presentation tänkte jag på att det skulle bli mycket mera direkt och slagkraftigt om vi gör just en företags videopresentation.

Killarna har ju varit med från Internets barndom och gjort allt så nu är det dags att testa på rörlig bild.  Torgny på progrezzo.com  som är en mycket god samarbetspartner preparerade frågorna och hade några fina ideer om backgrundsbelysningen. Det skulle bli sobert, diskret och hur snyggt som helst. Vi jobbade ihop till vi fick en jättefin backgrund.

Ljussättningen av platsen var ganska enkel med en huvudljus och en motljus på 180 grader från varandra samt en varmare orange ljus mot håret. Vi valde att filma med två kameror för att klippa in med lite olika vinklar.

Det går ganska fort att spela in. I sådan kort  företags videopresentation berättar man inte många detaljer. Det som måste komma fram är nyttan för kunden och en USP. Förtroendet och tillit ska börjar byggas och kunden ska bli nyfiken att få reda på mer.

Läs mer på och titta på korta filmen på: http://www.fotografjannis.se/foretags-videopresentation/

Leave a Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *